Over ons

De reden waarom wij CEP hardloop sokken verkopen is de bewezen werking van onze producten. CEP is een merk van Medi, waarbij de bewezen Medi compressie verwerkt is in de sokken en kousen van CEP. Alle sokken worden in Duitsland gebreid waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hierdoor kunnen wij 100% kwaliteitsgarantie geven op onze producten

Hierdoor bestaat er geen twijfel over de functionaliteit van onze producten en het nut wat alle hardlopers van onze producten ervaren. Van lange kousen tot korte sokken, de bewezen Medi compressie bewijst zichzelf keer op keer.

Dit is voor ons het belangrijkste aspect en de beweegreden waarom wij CEP sokken verkopen op onze website. Wij zijn zelf overtuigd van de producten die wij aanbieden, gebruiken zelf de producten van CEP en kunnen daarom met een gerust hart iedereen onze sokken aanbevelen.

Wij waren van mening dat de producten van CEP niet makkelijk verkrijgbaar waren op de Nederlandse en Belgische markt. Dit vonden wij onhandig en wilden hier verandering in brengen.

Dit hebben wij gedaan door de website Run2Fit te beginnen en zo de gehele collectie van CEP aan te bieden op onze website. Wij zijn enkel gespecialiseerd in hardloop sokken en hierdoor kunnen wij jullie het grootste aanbod van Europa aanbieden.

Voor ieder een kleur en een type sok, zodat iedereen een perfecte keus kan maken. Wij begrijpen dat iedereen een eigen smaak heeft en daar hoort ook een specifieke kous of sok bij.

Heb je vragen over het assortiment of wil je meer weten over onze sokken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar om jou te helpen met vragen of de juiste keus te maken.

Dit kan via het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Tel: 085 - 00 23 052
Email: info@run2fit.nl
Openingstijden: Ma - Za 09:00-18:00

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen